Vores medarbejdere er dygtige fagfolk, som sætter en ære i at levere et kvalitetsresultat udført med stor grundighed. Vores kunders tilfredshed er altafgørende, og det gælder uanset opgavens størrelse. Ud over de kerneopgaver vi varetager, klarer Agerfeld VVS, Smede & Maskinforretning A/S en lang række specialopgaver.

Eksempler på specialopgaver vi udfører

Skovinddækning af traktor

Vi laver kundetilpasset skovinddækning på skovtraktorer, så din traktor er beskyttet mod skovbund, grene osv. Skovinddækning laves ud fra kundens ønske. Med skovinddækning fra Agerfeld VVS, Smede & Maskinforretning A/S holder dine maskiner lidt længere.

Suge/blæse container

Eksempel på opbygning af suge-blæseanlæg til spånsugning monteret på container. Her trukket med remskiver og hydraulik drevet over lastbilens hydrauliske system. Vi konstruerer specialopbygninger til flere formål i samarbejde med kunden.

Spundsvæg

Svejse og skæreopgaver i forbindelse med etablering af spundsvæg.

Gyllebuffertank

Eksempel på opbygning af gyllebuffertank lavet ud af en gammel skibscontainer.

Gyllerører

Hydraulisk gyllerøre til minilæsser for omrøring af gylle mellem spalter.

Kontakt os

Vi har mange kompetencer og kan eksempelvis også være behjælpelig med svejsning af diverse opgaver. Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig med en specifik opgave, er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave uanset art og størrelse.