VVS Holstebro

Vi udfører aut. Vvs-arbejde af enhver slags i Holstebro- og Herningområdet

Agerfeld Vvs, Smede- & Maskinforretning A/S udfører autorisationskrævende installationer indenfor Vvs, kloak & gas.  Vi har i årenes løb lavet mange forskellige former for Vvs-arbejde, og har derfor en bred erfaring til at løse både mindre og større opgaver for fx. private, landbrug, industri, boligforeninger og offentlige instanser

Vvs-arbejde af højeste kvalitet

Hos Agerfeld Vvs, Smede- og Maskinforretning A/S er service og kvalitet af højeste prioritet. Vi har fokus på dig, og udfører alt Vvs-arbejde med en professionalisme og grundighed, så du er garanteret et resultat, der lever op til dine forventninger – hver gang. Vi er omfattet af kvalitetssikring, hvilket sikrer, at der altid bliver lagt vægt på solidt håndværk og kvalitet i arbejdet.

Hos Agerfeld Vvs, Smede- og Maskinforretning A/S sælger vi og udfører installation af varmepumper – luft til vand varmepumper og jordvarme, se mere under grøn energi.

Andre varmekilder

Yderligere udfører Agerfeld Vvs, Smede- og Maskinforretning A/S installation, reparation og vedligehold af diverse former for varmekilder fx:

  • Solvarme
  • Fjernvarme
  • Pillefyr
  • Oliefyr
  • Gasanlæg

Sanitet til nyt hus eller ved udskiftning af gammelt i køkken og badeværelse klarer vi – vi har demomodeller til fremvisning i butikken..

Kontakt os

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig med en specifik opgave eller VVS-arbejde, er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere om vores tilbud. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på dit VVS-arbejde .

Læs mere om: