VVS Holstebro

Vi udfører aut. Vvs-arbejde af enhver slags i Holstebro og Midtjylland

Agerfeld VVS, Smede & Maskinforretning A/S udfører autorisationskrævende installationer indenfor Vvs, kloak & gas.  Vi har i årenes løb lavet mange forskellige former for Vvs-arbejde, og har derfor en bred erfaring til at løse både mindre og større opgaver for fx. private, landbrug, industri, boligforeninger og offentlige instanser

Vi tilbyder døgnvagt til akut VVS-service

Vvs-arbejde af højeste kvalitet

Hos Agerfeld VVS, Smede & Maskinforretning A/S er service og kvalitet af højeste prioritet. Vi har fokus på dig, og udfører alt VVS-arbejde med en professionalisme og grundighed, så du er garanteret et resultat, der lever op til dine forventninger – hver gang. Vi er omfattet af kvalitetssikring, hvilket sikrer, at der altid bliver lagt vægt på solidt håndværk og kvalitet i arbejdet.

Hos Agerfeld VVS, Smede & Maskinforretning A/S sælger vi og udfører installation af varmepumper – luft til vand varmepumper og jordvarme, se mere under grøn energi.

Andre varmekilder

Yderligere udfører Agerfeld VVS, Smede & Maskinforretning A/S installation, reparation og vedligehold af diverse former for varmekilder fx:

  • Solvarme
  • Fjernvarme
  • Pillefyr
  • Oliefyr
  • Gasanlæg

Sanitet til nyt hus eller ved udskiftning af gammelt i køkken og badeværelse klarer vi – vi har demomodeller til fremvisning i butikken.

VVS-problemer kan opstå når som helst, og skabe kedelige og uønskede gener. Lige meget størrelsen af opgaven er vi klar til at tackle udfordringerne, og tilbyder vores service og VVS arbejde døgnet rundt. Vi har en hurtig reaktionstid, og byder på en systematisk tilgang. Vi foretager en grundig inspektion for at identificere årsagen til problemet, og vores teknikere arbejder hurtigt for at udføre præcise reparationer.

Desuden dækker vi mere end det gængse VVS arbejde, og kan hjælpe dig med følgende:

  • Montering af toilet og sanitet
  • Håndvask- og køkkenvaskmontering
  • Montering af vaskemaskine eller opvaskemaskine
  • Montering af varmepumpe
  • Renovering af badeværelse

Energioptimering med VVS arbejde fra Agerfeld VVS, Smede & Maskinforretning A/S 

Vores første prioritet er selvfølgelig at kunne yde et VVS arbejde, med fokus på effektive løsninger. Det sikrer holdbare installationer du kan stole på. Samtidig kan vores installationer også hjælpe dig med at energioptimere dine installationer, så de forbruger mindst elektricitet muligt. 

Vores dygtige team kan lave en hurtig analyse og inspektion af dine systemer, og på den måde rådgive om hvilke udskiftninger kan bidrage til at energioptimere dine VVS installationer.

Kontakt os

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig med en specifik opgave eller VVS-arbejde, er du velkommen til at kontakte os på 97 43 82 00 eller info@agerfeld-smede.dk og høre nærmere om vores tilbud. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på dit VVS-arbejde .

Læs mere om: