Hos Agerfeld VVS, Smede & Maskinforretning A/S hjælper vi dig med opgaver inden for landbruget. Vigtigheden af at dit maskineri fungerer til det fuldeste er vigtigt, hvor vi tilbyder hjælp af service og reparation af landbrugsmaskiner. I forlængelse med dette laver vi skovinddækning af traktor i Holstebro og generelt hele Midtjylland. 

Beskyttelse mod vejrforhold med skovinddækning af traktor 

I det danske terræn og generelt i landbruget i det hele taget, er det vigtigt at beskytte din traktor mod både skiftende sæsoner, samt terrænet traktoren bevæger sig over. Vi tilbyder inddækninger af traktorer, designet til at modstå de forskellige udendørs elementer, og sikre bedst muligt beskyttelse af din traktor. 

Vores skovinddækninger er bygget på materialer af høj kvalitet, der ikke kun er robuste, men også modstandsdygtig overfor regn og sne. Vores inddækning sørger for at du kan bruge din traktor året rundt, og minimerer risikoen for korrosion og rust. 

Med en investering i vores skovinddækning af traktor, sikrer du ikke kun at traktorens mekaniske elementer holdes i god stand, men også behovet for hyppige reparationer og vedligeholdelse. Med andre ord kan du fokusere mere på dine aktiviteter i landbruget.

Vi tilbyder brede tilpasningsmuligheder 

Der er næsten ikke det mærke eller model af traktorer, vi ikke kan udføre inddækning af. Traktorer kommer i forskellige former og størrelser, derfor er vi forberedt på at kunne tilbyde et bredt udvalg af forskellige løsninger, og tilpasser os dine krav og ønsker.

Uanset om du har en kompakt traktor til lettere opgaver, eller om du har en kraftigere model til mere krævende arbejde, kan vi uden tvivl hjælpe dig. Vores ekspertise i landbrugssektoren garanterer dig en skovinddækning der ikke kun passer perfekt til din traktor, men også leverer høj beskyttelse mod både vejret og skovbunden. 

Kontakt os for en tilpasset skovinddækning af traktor 

Skal vi hjælpe dig med at optimere dit landbrugsarbejde, kan vi beskytte din traktor imod vejr og skovbunden. Du kan med vores hjælp operere din traktor uden bekymringer. Kontakt os på 97 43 82 00 eller på info@agerfeld-smede.dk, og lad os høre nærmere på hvordan vi kan hjælpe dig. 
 

Kontakt os her