CE-mærket bygningsstål Holstebro

Hos Agerfeld VVS, Smede & Maskinforretning A/S kan vi hjælpe dig med alt inden for bygningsstål. Vi har igennem årene udført en lang række forskellige opgaver indenfor stålkonstruktioner, hvilket har medført stor erfaring, når vi producerer stål til ethvert formål. 

Vi er leverandør af bygningsstål i Holstebro og generelt hele Midtjylland, der anvendes til bærende konstruktioner og afstivninger i byggesektoren. Vores service indebærer løsninger til både nybyggeri såvel som renoveringsopgaver, og kan nemt skræddersy vores tilgang til dit behov. 

Bygningsstål som alsidigt byggemateriale 

Bygningsstål er en legering bestående af massivt og holdbart stål. Det er kendt for sin styrke og alsidighed i konstruktion og metalforarbejdning, hvilket gør det populært til anvendelse i byggeindustrien, for eksempel opførsel af strukturelle elementer som rammer, sjæler og bjælker.

Bygningsstål, også kendt som konstruktionsstål, er rygraden til bærende strukturer. Ved en kombination af styrke og fleksibilitet, anvendes konstruktionsstål i alt fra boligbyggeri til industrielle anlæg. Samtidig anvendes stålet til bærende konstruktioner i broer, skibe og køretøjer. 

Til byggeprojekter benytter vi bygningsstål på grund af dets evne til at bære store belastninger, hvilket gør det ideelt til konstruktion af rammer, søjler og bjælker. Det samme gælder når vi leverer bygningsstål til eksempelvis broer og infrastruktur, hvor styrken og den lette vægt af stålet er med til at modstå både vejr og trafik. 

Hvad Agerfeld VVS, Smede & Maskinforretning A/S kan gøre for dig 

Når du indgår et samarbejde med os, vælger du ekspertise, pålidelighed og mulighed for tilpasning til ethvert projekt. Vi stræber altid efter at gå ud over det forventede, for at imødekomme dine behov. Vi kan garantere dig:

 • Ekspertise og erfaring:
  Med mange års erfaring, kan vi med stor sikkerhed benytte bygnings- og konstruktionsstål til stort set alle formål. Med erfaring kommer viden og evnen til at løse komplekse opgaver, vi kan med andre ord levere skræddersyet og tilpassede løsninger, uanset kompleksiteten af din opgave. 
   
 • Stål og materialer med fokus på kvalitet:
  Vi leverer altid bygnings- og konstruktionsstål af høj kvalitet. Det sikrer os, at det med sikkerheden kan præstere til behovet, det skal opfylde. Det sikrer samtidig os, at du modtager byggematerialer fra os, der opfylder industriens standarder.
   
 • Helorienteret service:
  Vi tilbyder samtidig dig en gennemført service, og kan være med i processen fra start til slut. Alt fra planlægning og skitsering af selve planen, til produktion og installation af bygningsstål, sikrer vi et problemfrit og effektivt forløb.

På forkant med kravene

Fra 1. juli 2014 blev det lovpligtigt at alt bygningsstål skal være CE-mærket. Hos Agerfeld VVS, Smede & Maskinforretning A/S producerer og leverer vi  CE-mærket bygningsstål udført efter lovkravene.

CE-Certifikat

Vil du vide mere om CE-mærket bygningsstål?

Vi producerer bygningsstål til både private- og erhvervs kunder, til industri og offentlige bygninger. Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål på tlf. 97 43 82 00.

Kontakt os

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig med en specifik opgave, er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave med CE-mærket bygningsstål.

Læs mere om