Agerfeld VVS, Smede & Maskinforretning A/S hjælper med design, projektplanlægning, produktion og installation af stålkonstruktioner, til stort set ethvert formål. 

Lige fra ordre til montage, styrer vi hele konstruktionsprocessen på så sikkert og effektivt som muligt. Har du brug for vores hjælp, tilbyder vi produktion og installation af bærende stålkonstruktioner i Holstebro, men kommer i det hele taget ud i hele Midtjylland. 

Vi kommer ud i hele Midtjylland

En garanti for langtidsholdbare løsninger med vores stålkonstruktioner 

Uanset smedeopgaven vi udfører, er holdbarhed et nøgleaspekt i vores engagement. Det er vigtigt for os at kunne levere produkter, der overstiger dine forventninger. Stålkonstruktioner refererer til strukturer og rammer, der anvendes inden for industri og byggeri, på grund af stålets styrke og holdbarhed. Stålkonstruktioner omfatter alt fra simple bygningselementer til komplekse anlæg og broer.

Lige netop på grund af brugen af konstruktionerne, er det især vigtigt for os at holdbarheden og styrken er af højeste kvalitet. Et element der sikrer dette, at blandt andet produktionen og formningen af stålet, hvilket vi udfører med høj ekspertise. 

Vi anvender materialer af højeste kvalitet og strenge produktionsmetoder for at sikre, at vores stål kan stå imod selv de mest krævende forhold. Hos os får du ikke blot en stålkonstruktion; du investerer i en langsigtet løsning, der vil bevare sin styrke og integritet gennem årene.

Vi dækker simple såvel som komplekse stålkonstruktioner

Uanset om du skal have udført et avanceret projekt der er af en større kaliber, eller om det drejer sig om mindre krævende opgaver, vil vi imødekomme ethvert behov. 

Simple stålkonstruktioner

Alt ud fra hvilken industri der skal leveres til og formålet konstruktionerne skal opfylde, bliver der differencers der tit imellem hvorvidt der er tale om en simpel eller kompleks konstruktion. Simple konstruktioner er ofte til lager- og logistikbyggeri, hvor vi kan hjælpe dig med kort produktionstid og en effektiv montage. 

Komplekse stålkonstruktioner 

For større og mere komplekse opgaver, kan vores hold af eksperter og ingeniører håndtere avancerede projekter. Om end det handler om komplekse industrielle anlæg og konstruktioner, varetager vi opgaven, både til produktion og montering. 

Særligt handler det om konstruktioner, stålbjælker- og søjler med stor tyngde eller af store dimensioner, der kan komplicere arbejdet. Her har vi fokus på præcision og projektplanlægning, så vi får det bedste resultat. 

Kontakt os for holdbare løsninger 

Leder du efter en pålidelig partner der kan stå for planlægning, produktion og montering af konstruktioner af stål, står vi klar. Vi står klar til at besvare eventuelle spørgsmål på 97 43 82 00 eller på info@agerfeld-smede.dk, søger du et uforpligtende tilbud på vores services, kan vi sagtens give dig et. 

Kontakt os her