Hos Agerfeld VVS, Smede & Maskinforretning A/S udfører vi svejsning på stålkonstruktioner for både private og erhverv. Vi kan eksempelvis være behjælpelig med stålspær til gelændere og skovinddækning af traktorer.
Vi er i besiddelse af en moderne maskinpark, hvilket betyder, at vi blandt andet kan tilbyde valsning af profiler og plader.

Svejsning af stålkonstruktioner

For at få fuldt udbytte af vores knowhow inden for opgaver med svejsning, anbefaler vi at du tager os med på råd tidligt i processen. Vi påtager os gerne avancerede opgaver, som bliver udviklet i samarbejde med dig og som opfylder dine ønsker og behov.  
Opgaver med stålkonstruktioner, som vi tidligere har arbejdet på, spænder bredt. Det har eksempelvis været:

.. og hvad du ellers kunne ønske i stål! Vi er altid interesseret i at hjælpe vore kunder med spændende projekter.

Svejsning i Holstebro, Herning og omegn

Igennem de sidste mange år har vi hjulpet flere kunder i Holstebro, Herning og omegn. Vi har mange års erfaring og kan tilbyde kyndig rådgivning inden for opgaver med svejsning. Vi har udført mange forskellige opgaver og sørger for at du får et resultat, som matcher dine behov. 
Ligegyldig hvilken opgave vi står over for, så ønsker vi at leve op til vores kendetegn om at levere opgaver udført i høj kvalitet. Det tror vi på er en af hovedårsagerne til, at vores kunder kommer igen, når de står over for et nyt projekt.  

Få en uforpligtende snak om vores arbejde med svejsning

Når du skal have udført svejsning i forbindelse med stålkonstruktioner, så er Agerfeld VVS, Smede & Maskinforretning A/S din professionelle samarbejdspartner. Vi står klar til at tage en uforpligtende snak om dine nye spændende projekter. 
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 97 43 82 00. Du er også velkommen til at sende din besked i en mail til info@agerfeld-smede.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.