Agerfeld VVS, Smede & Maskinforretning A/S

Agerfeld VVS, Smede & Maskinforretning A/S ejes og drives af landbrugsmaskinmekaniker, aut. vvs-installatør og aut. kloakmester Henning Larsen.

Smede-firmaet startede i 1890 i en del af den daværende bolig på matriklen. De første mange år bestod arbejdet i smede-arbejde og arbejdet med landbrug.

I 1957 blev første separate værkstedsbygning opført, den del, der i dag fungerer som butik/lager. I 1977/78 var landbrugsmaskinerne blevet så store, at en hal til håndtering af disse blev bygget. Der blev i løbet af årene inddraget flere arbejdsområder og i 1986/87 havde firmaet igen brug for mere plads og værkstedet udvides med endnu en hal, denne med kran til håndtering af større stålkonstruktioner.

Nuværende ejer Henning Larsen overtog i 2005 sin daværende arbejdsplads, Agerfeld Smede- & Maskinforretning. Firmaets navn ændres til Agerfeld Vvs, Smede- & Maskinforretning.

1. januar 2007 tilkøbte Agerfeld Vvs, Smede & Maskinforretning Sørvad Vvs og Kloak. Året efter, I 2008 overtog Henning Larsen værkstedsbygningerne i Agerfeld, firmaet blev samme år omdannet til et A/S.

Agerfeld VVS, Smede & Maskinforretning A/S blev I 2012 servicecenter for Keenan fuldfodervogne I nordvest Jylland,  i 2014 blev vi certificeret til at fremstille CE-mærket bygningsstål og senest i 2019 blev vi, udover at være Keenan servicecenter nu i region midt, også importør af reservedele til Keenan fuldfodervogne for hele landet.

Vi er 7 ansatte i firmaet, der i dag beskæftiger sig med:

  • Vvs og energi.
  • Kloakarbejde.
  • Reparation af landbrugsmaskiner.
  • Vandingsanlæg.
  • Opbygning/reparation af container og lastbiler.
  • Reparation af hydrauliksystemer.
  • CE-mærket bygningsstål.
  • Keenan servicecenter og importør af reservedele.

Skjernvej 236, 7500 Holstrebro
Telefon +45 9743 8200
mail: info@agerfeld-smede.dk


TEKNIQ Arbejdsgiverne og VALIDAN kvalitetskontrol

Hos Agerfeld vvs… er vi medlem hos VALIDAN Kvalitetskontrol.
Dette er for at opnå god kvalitet og sikkerhed i dagligdagen.

Vi udfører en lang række aktiveteter der spænder fra VVS, gasmester til installationer, reparation af landbrugsmaskiner, fjernvarmeanlæg og naturgasanlæg, opbygning og reparation af lastbiler, reparation af hydrauliksystemer, bygningsstål og smed til produktion af stålspær til specialopgaver af enhver art.