Hos Agerfeld VVS, Smede & Maskinforretning A/S tilbyder vi professionelle løsninger af maskinpark og smedearbejde. Vi har i mange år brugt vores erfaring og ekspertise til at levere hjælp til landbrugssektoren, og tilbyder et bredt sortiment af fabriksnye fodervogne. 

Vi er leveringsdygtige og har mange forskellige type vogne, der hver især tilbyder løsninger til forskellige behov. Vi leverer fodervogne i Holstebro men dækker generelt hele Midtjylland. Har du brug for hjælp til opsætning af vognen og eventuel instruks vejledning, står vi også klar. 

Vi hjælper til i hele Midtjylland

Vi byder på forskellige typer fodervogne

I landbruget er der forskellige behov der skal opfyldes, om det kommer i udtryk af hvilke landbrugsdyr, størrelsen og mængden, eller noget helt tredje. Vi har mange forskellige modeller med moderne teknologi og mekanismer, der hjælper dig til at gøre dine processorer nemmere, og samtidig letter arbejdsbyrden for dig. 

Fra selvlastende fodervogne til specialiserede vogne med tilpasningsløsninger, kan vi finde en model der passer til dit landbrug. Vores fodervogne er bygget ned holdbarhed, effektivitet og brugervenlighed i fokus. Du behøver derfor ikke at være en dygtig tekniker for at operere dem, og får samtidig en vogn der holder i lang tid. 

Forskellige anvendelsesmuligheder 

Vores fodervogne er utrolig brugbare til, når der skal fodres eller udstrøs til forskellige situationer. Derudover er vognene ikke begrænset til kun foder, men kan nemt anvendes til at køre halm og hø. Om det er med hensigt til brug i svinestalde, kostalde, hestestalde eller noget helt andet, kan vores vogne nemt bruges.  

Vognene er designet til at kunne køre og benyttes over ujævne underlag og gulve, hvilket er en nødvendighed af brug til landbrug. Finten ved anskaffelse af en fodervogn, er at transport af foder, hø, halm kan gøres i meget større mængder, sammenlignet med en normal trillebør. Du vil samtidig kunne anvende vognen som behandlingsvogn i farestalden. 

Gør dine arbejdsopgaver nemmere med fodervogne 

Anskaffer du dig en fodervogn, er vores klare mening at du investerer i en strategisk beslutning der på mange måder vil gøre dit landbrug mere effektivt og flydende. Udover den mest åbenlyse fordel ved vognen af en mere forenklet foderhåndtering, kan vi blandt andet forsikre dig følgende:

 • Effektivitet og tidsbesparelse
  Med vores vogne automatiserer du din arbejdsprocesser, og mindsker det manuelle arbejde. Det hjælper dig med at spare og frigøre tid, som du mere optimalt kan anvende andre steder. 
   
 • Præcision og kvalitet
  I produktionen af vores vogne, er der stort fokus på høj kvalitet. Vi er godt klar over at landbruget kan være en hård sektor, derfor skal maskiner og værktøjer kunne holde. Samtidig er vores vogne præcise, så dine landbrugsdyr får den helt rette mængde foder. 
   
 • Høj skalerbarhed
  Er din forretning af en særlig behov, har vi modeller der kan tilpasses til forskellige krav og størrelser. Du kan derfor uanset om du driver en mindre gård eller et større kommercielt landbrug få en fodervogn der matcher dine behov. 

Kontakt os her

Hos Agerfeld VVS, Smede & Maskinforretning A/S leverer vi professionelle løsninger inden for smedearbejde og landbrug. Med mange års erfaring inden for langbrugssektoren er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig. Kontakt os på 97 43 82 00 eller på info@agerfeld-smede.dk, og så står vi klar til at besvare eventuelle spørgsmål, og står også klar med et uforpligtende tilbud. 

Kontakt os her