Hos Agerfeld VVS, Smede & Maskinforretning A/S har vi et stort udvalg af elementreoler til lastbiler, velegnet på tværs af forskellige behov. Vores elementreoler hjælper dig med at bringe orden og effektivitet til transporten med din lastbil, hvor vi kan hjælpe dig med at opnå den mest optimale pladsudnyttelse. 

Vi klarer alt fra de simple til de mere avancerede opgaver. Vi laver galvaniserede elementreoler, som er boltret sammen. Dette betyder kort leveringstid, og høj levetid. Vi tilbyder elementreoler i Holstebro og generelt hele Midtjylland. Vi sørger også for at montere dem på din lastbil. 

Vi tager imod tilpassede efterspørgsler og står for monteringen

Øget transportkapacitet med elementreoler 

Når det kommer til transport af forskellige elementer og heraf beton, er pladsudnyttelse og effektivitet vigtig. Vores reoler er skabt med præcision og med fokus på maksimering af kapacitet. Vores design tillader en optimal udnyttelse af lastbilens rum, så du kan transportere flest elementer som muligt. 

Med montering af vores elementreoler, oplever vores kunder en stor stigning i produktivitet og transport. Den øgede kapacitet vi tilbyder, betyder færre ture for dig, og mindre tid brugt på transport. Det hjælper med at holde både omkostninger nede, og giver dig samtidig tidsbesparelser. 

Vi er fleksible og tilbyder variation

Det er sjældent at to virksomheder og deres måde at drive forretning er ens, derfor er vores reoler designet med fokus på alsidighed. Dette betyder at vores primære løsninger vil kun klare de fleste opgaver og behov. 

Har du særlige krav og behov som reolerne skal udfylde, lytter vi gerne til dig. Vi kan som smedeforretning nemt lave ekstra og særlige tilpasninger på vores elementreoler, så de opfylder dine behov. Vores dygtige team arbejder tæt sammen med dig, så det endelige produkt passer perfekt til jeres specifikationer. Uanset om det drejer sig om justerbare sektioner til specialdesignet bæreevne, kan vi klare opgaven. 

Vi står for monteringen 

Vi producerer reolerne på vores værksted i Holstebro, hvor hvert krav bliver opfyldt. Herefter sørger vi for monteringen på din lastbil. Vi går igennem retmæssige skridt, for at sikre at du får et holdbart produkt. Vi går blandt igennem følgende: 

  • Præcisionsmålinger 
  • Sikker fastgørelse 
  • Afprøvning af funktionalitet 
  • Sikkerhedscheckliste 

Kontakt os i dag 

Skal vi hjælpe dig med at transformere og optimere din transporteffektivitet, hører vi gerne fra dig på 97 43 82 00 eller på info@agerfeld-smede.dk. Vi står klar med professionel rådgivning, og kan besvare alle eventuelle spørgsmål du skulle have. Leder du efter et uforpligtende tilbud, kan vi også give dig dette. 

Kontakt os her