Agerfeld VVS, Smede & Maskinforretning A/S er dansk centrallager for KEENAN reservedele samt servicecenter i region midt.

Agerfeld VVS, Smede & Maskinforretning A/S er importør af servicedele til KEENAN fuldfodervogne og fungerer som dansk centrallager, der hurtigst kan sikre betjening og afhjælpe kunderne med reservedele i hele landet. Vi dækker ligeledes service – i form af vedligeholdelse og reparation af KEENAN-produkterne i region midt.

Regelmæssig service

KEENAN fodervogne er konstrueret til at hjælpe det moderne landbrug med at optimere besætningen og den daglige arbejdsgang. For at sikre levetiden af din fuldfodervogn samt opnå den maksimale ydelse, er det vigtigt, at vognen vedligeholdes korrekt.

For at vedligeholde din KEENAN fuldfodervogn og sikre mange års optimal drift, anbefaler KEENAN og Alltech bl.a. regelmæssigt, at få din fodervogn serviceret af fagfolk, hvis ekspertise er, at kontrollere alle specifikke dele for slitage og skader, udbedre og udskifte dele for at sikre, at vognen kan køre og blande efter det ydelsesniveau, der tilpasses din gårds krav.

Hos Agerfeld VVS, Smede & Maskinforretning A/S har flere medarbejdere KEENAN´S grunduddannelse og er dermed i stand til at servicere og reparere KEENAN-produkterne enten hos kunden eller på vores værksted.

Vores KEENAN service spiller en vigtig rolle i at sikre, at din fuldfodervognen fungerer problemfrit og effektivt. Men hvornår er det egentligt nødvendigt at overveje en KEENAN service?

 • Rutinemæssig Vedligeholdelse:
  Planlæg regelmæssige serviceeftersyn for at identificere og løse potentielle problemer, før de bliver alvorlige.
   
 • Efter Hver Høstsæson:
  Efter intensiv brug i høstsæsonen er det ideelt at gennemgå en omfattende service for at forberede fuldfodervognen til næste cyklus.
   
 • Fejlfinding og Reparation: 
  Ved enhver form for funktionsfejl eller nedsat ydeevne er det afgørende at reagere hurtigt for at undgå større skader. Ved at være på den sikre side og reagere hurtigt, kan du undgå større reparationer, og i værste tilfælde anskaffelse af en helt ny fuldfodervogn.
   
 • Opgraderinger af moduler og påhæng: 
  Ved introduktion af nye teknologier (såsom diverse systemer) eller generelle opgraderinger anbefales det at få professionel assistance. Med certificeringer og vores professionelle hjælp, sikrer vi en korrekt installation og implementering. 
   
 • Efter længerevarende stilstand: 
  Har din KEENAN fuldfodervogn været inaktiv i længere tid, kan det i nogle tilfælde være nødvendigt at overveje KEENAN service på din fuldfodervogn. En omhyggelig gennemgang og service er med til at undgå problemer ved genstart.

Fodring skal fungere – hver gang!

Ved akut behov for reparation i region midt reparerer Agerfeld Vvs, Smede- & Maskinforretning A/S KEENAN-produkter 24 timer i døgnet – ring 97438200 eller til vagttelefon 21705477. Er reparationen mere opfattende og tidskrævende, kan en KEENAN fodervogn udlejes herfra indtil egen vogn er klar igen.

Samarbejdspartnere der dækker service – i form af vedligeholdelse og reparation af KEENAN-produkterne, er i region nord,  Ole’s Smedeforretning, Haubro, i region syd, Vilslev Smede- og Vvs, Gredstedbro og på Bornholm, L.H. Bornholm, Rønne.

Ny KEENAN fuldfodervogn

Går du med tanker om en ny KEENAN fuldfodervogn, hjælper vi gerne med rådgivning og kontakt til sælger hos Alltech.

Serviceeftersyn:

Fodring uden driftsstop! Læs mere her: Keenan Serviceeftersyn

Artikel:

Agerfeld VVS Smede- og Maskinforretning fra Holstebro tiltræder som ny importør af servicedele og vil fungere som dansk centrallager; ligeledes vil de dække service af region midt.

Gennem en styrkelse af KEENAN i Danmark, har der været stor fokus på at kunderådgivning og effektivisering af servicedelen som alle landmænd gerne skal opleve i forbindelse med deres KEENAN fuldfodervogn. Der er på baggrund heraf indgået et omfattende samarbejde med tre stærke servicecentre.

Læs hele artiklen her: https://www.alltech.com/ denmark/ press-release/ god-service-skal-sikre- keenans-position

pic